Thuis

shenzhen GK

Ik ben online Chatten Nu

shenzhen GK

1 2 3 4
shenzhen GK shenzhen GK shenzhen GK shenzhen GK

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Wereldwijd
Merken : MONOJOY
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 1000-1500
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

Ongeveer ons

De Technologieco. van Shenzhengekai, Ltd is een onderneming die R&D, productie, marketing en de dienst integreren. Het bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en de productie van mobiele telefoon beschermende gevallen. De belangrijkste producten zijn: diverse mobiele telefoon beschermende shells, beschermende films, gegevenskabels en diverse creatieve toebehoren,
Volledige productverscheidenheid en modieus.
ABS, PC, het silicone, TPU, Pu en andere materialen om te kiezen van, en kunnen een verscheidenheid van brandstofinjectie, plateren, waterdeeg, thermische overdracht, serigrafie, EMBLEEM en andere post-verwerkt verwerking uitvoeren.

Het het het beheersmodel en systeem van het bedrijf zijn perfect. Het heeft ISO9000-kwaliteitsbeheersysteem en DISNEY-certificatie, verkregen en onophoudelijk geavanceerde beheersideeën geïntroduceerd om systeemhervorming en innovatie uit te voeren. Van productonderzoek en ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, en de dienst, heeft het klanten met voortreffelijkheid tevredengesteld.
Heeft vele jaren van ervaring in het uitvoeren aan Japan en Europa en de Verenigde Staten en andere landen en de gebieden, strikte kwaliteitsvereisten, volledige productinspectie, ondernemen volledig binnenlandse en buitenlandse OEM en ODM projectorden.

Wij hebben een trillend, stabiel en professioneel team. Wij zullen het principe van „professionele integriteit, klant eerst, uitstekende producten, de uitstekende dienst“ bevestigen om onze nieuwe en oude klanten te dienen.

 

Merkgeschiedenis

MONOJOY is een Chinees levensstijlmerk dat ontwerpt en de auto zeer belangrijke toebehoren van Faraday in het segment van de premiemarkt produceert. Het merk wordt beïnvloed door gelukkige accseeorieslevensstijl die wij hebben samengetrokken, zijn wij nadruk mensen normale toebehoren niet om te brengen slechts, maar ook een soort levensstijl. Elk Seizoen, worden onze inzamelingen zorgvuldig gecreeerd om met huidige modetrends samen te gaan. Sinds onze lancering in Juni 2016, is ons doel iets geweest te brengen die nieuw en aan markt door gevallen opwekken te creëren die onze klanten zullen toestaan om hun telefoon in stijl te beschermen, en goede stemming te houden.

 

 

Verrichtingsprincipe:

Het groeien samen met Zakelijke activiteit.

 

Kernwaarde:

Professionele Verantwoordelijke Efficiënte Innovatief.

 

Beheersfilosofie:

Geen reden, slechts resultaten;

Geen vet, slechts verdienste;

Het gelukkige werken, het gezonde leven.

 

Sipirit:

Vergeet niet waarom wij en Bravely Voorwaartse Beweging begonnen;
Houd de Belofte, houd verbeterend.

 

 

Contactgegevens
shenzhen GK

Contactpersoon: Mrs. Ann

Tel.: +8618867363003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)