Thuis ProductenZeer belangrijke Blokkerende Zak

Slanke Blocker van het Auto Zeer belangrijke Signaal GSM LTE NFC rf van Geval Anti-diefstal WiFi Blocker

Ik ben online Chatten Nu

Slanke Blocker van het Auto Zeer belangrijke Signaal GSM LTE NFC rf van Geval Anti-diefstal WiFi Blocker

Slim Car Key Signal Blocker Case Anti Theft WiFi GSM LTE NFC RF Blocker
Slim Car Key Signal Blocker Case Anti Theft WiFi GSM LTE NFC RF Blocker Slim Car Key Signal Blocker Case Anti Theft WiFi GSM LTE NFC RF Blocker

Grote Afbeelding :  Slanke Blocker van het Auto Zeer belangrijke Signaal GSM LTE NFC rf van Geval Anti-diefstal WiFi Blocker

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: MONOJOY

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100
Prijs: Negotiable
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Pu-Leer Kleur: Zwart
Functioneel: Signaalblocker Gebruik voor: FOB- autosleutel
Grootte: 5.51inch x 3.94inch
Hoog licht:

key fob blocking pouch

,

key signal blocking pouch

Blocker van het auto Zeer belangrijke Signaal Zeer belangrijke FOB- de Beschermer [2 Pak] WiFi/GSM/LTE/NFC/RF Blocker van Geval Anti-diefstal Faraday
 
1. Blocker van het auto houdt het zeer belangrijke signaal geval het veiligheidssysteem van uw auto van binnendrongen in een beveiligd computersysteem het worden. Beschermt uw persoonlijke en financiële gegevens door de scanners & de lezers van RFID te blokkeren tegen het ontdekken van de signalen van RFID van uw kaarten. Niet word binnendrongen in een beveiligd computersysteem.
 
2. Faraday sluit FOB- die zak wordt geconstrueerd met premiepu leer en twee-lagen beveiligingsmaterialen in een giftdoos worden ingepakt. Het verstrekt signaal het blokkeren functies evenals luxueuze modieuze appurtenance.
 
3. De voor kleinere zak is anti-radiation, het best voor het opslaan van Identiteitskaart, betaalpassen, enz. De achter grotere zak is voor signaal het blokkeren, het best voor het opslaan van auto zeer belangrijke fobs.
 
4. Afmetingen: 3.9inches x 5.51inches (100mmx140mm). Beveilig de sluitbare klep met elastiek veelvoudige grootte van keychain en kleine apparaten aanpast. Het geïntegreerde keychain gat verstrekt meer flexibiliteit.
 
 
Onze dienst:
 
Snel antwoord op uw onderzoek
Het ervaren personeel zal al uw vragen tijdig beantwoorden.
Ons hoogst opgeleid personeel kan klanten van exclusieve en unieke oplossingen voorzien.
Als eerlijke verkoper, verstrekken wij altijd geavanceerd product en zorgen ervoor dat onze producten hoogte - kwaliteit hebben.
 
 
Ongeveer ons:
De Technologieco. van Shenzhengekai, Ltd is een onderneming die R&D, productie, marketing en de dienst integreren. Het bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en de productie van mobiele telefoon beschermende gevallen. De belangrijkste producten zijn: diverse mobiele telefoon beschermende shells, beschermende films, gegevenskabels en diverse creatieve toebehoren,
Volledige productverscheidenheid en modieus.
ABS, PC, het silicone, TPU, Pu en andere materialen om te kiezen van, en kunnen een verscheidenheid van brandstofinjectie, plateren, waterdeeg, thermische overdracht, serigrafie, EMBLEEM en andere post-verwerkt verwerking uitvoeren.
 
Het het het beheersmodel en systeem van het bedrijf zijn perfect. Het heeft ISO9000-kwaliteitsbeheersysteem en DISNEY-certificatie, verkregen en onophoudelijk geavanceerde beheersideeën geïntroduceerd om systeemhervorming en innovatie uit te voeren. Van productonderzoek en ontwikkeling, productie, kwaliteitsborging, en de dienst, heeft het klanten met voortreffelijkheid tevredengesteld.
Heeft vele jaren van ervaring in het uitvoeren aan Japan en Europa en de Verenigde Staten en andere landen en de gebieden, strikte kwaliteitsvereisten, volledige productinspectie, ondernemen volledig binnenlandse en buitenlandse OEM en ODM projectorden.
 
Slanke Blocker van het Auto Zeer belangrijke Signaal GSM LTE NFC rf van Geval Anti-diefstal WiFi Blocker 0
 
Wat is Blocker van het Auto Zeer belangrijk Signaal Geval?

Het is een Pu-structuur die de passage van radiosignalen blokkeert.

Waarom hebt u het Blocker van het autosignaal Geval nodig?
Moderne zeer belangrijke fobs dragen identificatiespaanders die radiodiesignalen opnemen door hun auto worden gestuurd. Het voertuig erkent FOB- wanneer het in waaier is en de deuren opent.
De systemen van de Keylessontsteking werken op dezelfde manier - toelatend auto's om te beginnen wanneer de sleutel FOB in de cabine wordt ontdekt.

De misdadigers kunnen dit via een draadloze relaisaanval exploiteren. Gebruikend een spanningsverhoger van het radiofrequentierelais, is het mogelijk om dan een zeer belangrijk FOB- signaal op te nemen en over te brengen om te bedriegen de auto in
FOB- denken a is aanwezig. Dit laat ingang en diefstal van de cabine of de laars - en, in het geval van zeer belangrijke ontstekingssystemen, diefstal van het voertuig zelf toe.

Dank aan zijn 100%-signaal het blokkeren vermogen, de zeer belangrijke FOB- beschermer van Faraday kan uw FOB- volledig isoleren om dergelijke aanvallen onmogelijk te maken - gevend u volledige vrede van mening zoals
een beschermer tegen gegevensverlies.

Hoe werkt de belangrijkste FOB- zak van Faraday?
Onze zakken van Faraday maken uw auto'sbrandkast door signalen tegen te houden FOB verzendend of ontvangend door uw sleutel of een ander apparaat die gegevens bevatten.
Verwijder uw sleutel uit de zak van Faraday en de signaalontvangst wordt onmiddellijk hersteld, toelatend normaal gebruik.
Slanke Blocker van het Auto Zeer belangrijke Signaal GSM LTE NFC rf van Geval Anti-diefstal WiFi Blocker 1

Gelieve op te merken:
Gelieve ervoor te zorgen uw voertuigsleutel FOB aan binnenlaag sinds slechts de Binnenlaagbloksignalen wordt aangebracht;

Gelieve te wassen niet de zak van Faraday; houd binnenlandse droog, of het kan signaal-blokkerende functie verliezen.

Het pakket omvat:
2 het Signaal van x RFID het Blokkeren Gevallen

Afmetingen:
3.9inches x 5.51inches

Contactgegevens
shenzhen GK

Contactpersoon: Ann

Tel.: +8618867363003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)