Thuis ProductenSignaal Blokkerende Zak

Elegante Signaal Blokkerende Zak, de Zeer belangrijke FOB- Faraday Zak van Rfid Handig te openen

Ik ben online Chatten Nu

Elegante Signaal Blokkerende Zak, de Zeer belangrijke FOB- Faraday Zak van Rfid Handig te openen

Elegant Signal Blocking Pouch , Rfid Key Fob Faraday Bag Handy To Open
Elegant Signal Blocking Pouch , Rfid Key Fob Faraday Bag Handy To Open Elegant Signal Blocking Pouch , Rfid Key Fob Faraday Bag Handy To Open

Grote Afbeelding :  Elegante Signaal Blokkerende Zak, de Zeer belangrijke FOB- Faraday Zak van Rfid Handig te openen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: MONOJOY

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100
Prijs: Negotiable
Levertijd: 30 dagen
Betalingscondities: T/T
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Pu-leer Kleur: Zwart
Grootte: 5.5inch x4inch Functioneel: Signaal het Blokkeren
Gebruik voor: FOB- autosleutel
Hoog licht:

anti theft key pouch

,

car key faraday pouch

Van het de Kooischild van Faraday van het de Auto Zeer belangrijke FOB- Signaal Blokkerende de Zakzak, de Sleutel van de Zakrfid van Faraday FOB

 

1. BLOK auto-SLEUTEL FOB- SIGNAAL - houd het veiligheidssysteem van uw auto van binnendrongen in een beveiligd computersysteem het worden. Beschermt uw persoonlijke en financiële gegevens door de scanners & de lezers van RFID te blokkeren tegen het ontdekken van de signalen van RFID van uw kaarten. Niet word binnendrongen in een beveiligd computersysteem! De hakkers werken hard om deze dingen te stelen - bescherm me! Deze zak is een MUST voor de moderne levensstijl.

 

2. SLANK, LICHT, TAAI & FLEXIBEL - Binnen zilveren laagbloksignalen, buiten aan alle kanten met dubbele in paren gerangschikte naadbouw. Beschermt keyfobs, WiFi-kaarten, thumbdrives, en andere kleine apparaten van ALLE draadloze signalen. EMI beveiliging & RFI-beveiliging, voor forensische geneeskunde wordt gebruikt, militaire, uitvoerende reis, persoonlijke veiligheid, EMP bescherming, en zonnegloedbescherming die.

 

3. ALGEMEEN BEGRIP GESCHIKT VOOR HET BLOKKEREN VAN AL FOB- DE WACHTsignaal VAN DE AUTO'Ssmartkey INGANG -- Enkel zorgvuldig ben u zetten FOB- in het achtergedeelte de meeste gouden zak. Zolang u FOB de sleutel in de correcte zak zet (grote gouden). Kan net tot autodeur lopen die de zak dragen en het zal niet openen. Wat uw automerk Jaguar, Land Rover, BMW, Skoda, VW, Mazda, Audi, Ford-Fiesta, Fiat en Peugeot is, zijn geschikt voor gebruik deze Signaalblocker zak. Pasvorm voor LG Nokia van iPhonesamsung elk van telefoon

 

Merkgeschiedenis

MONOJOY is een Chinees levensstijlmerk dat ontwerpt en de auto zeer belangrijke toebehoren van Faraday in het segment van de premiemarkt produceert. Het merk wordt beïnvloed door gelukkige accseeorieslevensstijl die wij hebben samengetrokken, zijn wij nadruk mensen normale toebehoren niet om te brengen slechts, maar ook een soort levensstijl. Elk Seizoen, worden onze inzamelingen zorgvuldig gecreeerd om met huidige modetrends samen te gaan. Sinds onze lancering in Juni 2016, is ons doel iets geweest te brengen die nieuw en aan markt door gevallen opwekken te creëren die onze klanten zullen toestaan om hun telefoon in stijl te beschermen, en goede stemming te houden.

 

Beheersfilosofie:

 

Geen reden, slechts resultaten;

Geen vet, slechts verdienste;

Het gelukkige werken, het gezonde leven.

 

Elegante Signaal Blokkerende Zak, de Zeer belangrijke FOB- Faraday Zak van Rfid Handig te openen 0

Een ONS VAN PREVENTIE IS gemakkelijk een POND BEHANDELING waard - de beschermerpasvorm over uw (verre/slimme sleutel) FOB. Het beschermt het plastic lichaam van FOB- tegen wordt gekrast door de metaalsleutels op dezelfde sleutelring en helpt om de knopen op FOB- per ongeluk worden geactiveerd als FOB- bewegingen tegen de andere sleutels in mijn zak te verhinderen wanneer ik me rond beweeg.

 

Elegante Signaal Blokkerende Zak, de Zeer belangrijke FOB- Faraday Zak van Rfid Handig te openen 1

TOTAAL BLOK WORDT HET AUTO-SLEUTEL FOB- SIGNAAL, NIET BINNENDRONGEN IN EEN BEVEILIGD COMPUTERSYSTEEM

Wat is een Kooi van Faraday?
Het is een structuur die de passage van radiosignalen blokkeert.

Waarom u de Kooi van Faraday nodig hebt
Sommige apparaten kunnen meer dan tientallen meter werken, makend is het gemakkelijk voor een (technische) oplichter om informatie over uw apparaten zonder u te bereiken die het weten.
Keyfobs en de kleine die elektronika zouden wordt beschermd moeten blijven binnen de zak van Faraday wanneer niet in gebruik.

Het blok steelt van het opvoeren van uw zeer belangrijk signaal aan uw auto.

 

De Opslagverbinding van Amazonië: https://www.amazon.co.uk/stores/page/FAE90E32-6F5D-4B95-9F3A-07557A766B7E

 

Contactgegevens
shenzhen GK

Contactpersoon: Ann

Tel.: +8618867363003

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)